BURSLULUK SINAVI 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

18.04.2024 46

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak gerçekleştirilen bursluluk sınavı 21 Nisan 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınava günler kala İOKBS sınav giriş belgeleri erişime açıldı.İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Sınav Giriş Yeri Bilgileri online sistem üzerinden öğrenilebilecek.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Sınav Giriş Yeri Bilgileri e-Devlet'e bağlı "Milli Eğitim Bakanlığı Öğrenci Bilgi Sistemi" üzerinden erişime açıldı. MEB tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Sınav, 21 Nisan 2024 tarihinde tüm sınav merkezlerinde Türkiye saati ile 10.00'da merkezî sistemle aynı anda başlatılıp tek oturum şeklinde düzenlenecek.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ SINAVA GİRECEĞİNİZ OKULDASINAV GÜNÜ SIRANIZA BIRAKILACAKTIR!...

Sınav Giriş Yeri Bilgilerinizi Görmek için Tıklayınız